O femeie în vârstă de 70 de ani, confirmată cu COVID-19, s-a sinucis în spital

1673
O femeie în vârstă de 70 de ani, confirmată cu COVID-19, s-a sinucis în spital - ap20049181282467e1582021127800-1588421491.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 70 de ani, care fusese confirmată cu COVID-19, s-a sinucis la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel, a anunțat, sâmbătă, Instituția Prefectului Argeș, conform agerpres.ro.


"După primele cercetări ale Poliției, se pare că femeia și-a pus singură capăt zilelor. (...) Personalul medical din spital a verificat-o de patru ori în timpul nopții de vineri spre sâmbătă. Din păcate, la ultima verificare, din această dimineață, femeia a fost găsită moartă, provocându-și răni incompatibile cu viața", se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului.


Conform sursei citate, femeia a fost internată pe 22 aprilie la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung Muscel, a fost confirmată COVID-19 pe 23 aprilie și transferată, în aceeași zi, la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel. Ea prezenta și alte probleme de sănătate, suferind de insuficiență renală cronică.


"Din data de 28 aprilie, conform datelor furnizate de reprezentanții Spitalului Municipal Câmpulung, bătrâna a refuzat să-și mai ia tratamentul, deși nu prezenta forme grave ale bolii cauzate de infecția cu COVID-19 și i s-a recomandat un consult psihiatric, care s-a și făcut. În urma consultului, femeia a primit un tratament medicamentos pentru depresie", precizează Instituția Prefectului Argeș.


Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, în vederea efectuării autopsiei, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7397 secunde