O femeie din Tulcea a intrat într-o școală și a atacat cu bățul un elev și o profesoară

588
O femeie din Tulcea a intrat într-o școală și a atacat cu bățul un elev și o profesoară - 00169682large-1528368908.jpg

Articole recomandate

O femeie de 46 de ani este cercetată de polițiștii tulceni, după ce a intrat într-o clasă și a lovit cu bățul un elev în vârstă de 16 ani și o profesoară. Femeia era supărată pe elev deoarece acesta ar fi avut un conflict cu fiica ei, elevă în aceeași clasă. Scandalul a fost aplanat de jandarmi, scrie News.ro.


Potrivit reprezentanților Jandarmiei Tulcea, miercuri după amiaza a avut loc un conflict între o fată în vârstă de 15 ani și un băiat de 16 ani, ambii elevi în aceeași clasă la școala generală numărul 11 "Ioan Nenițescu", din municipiul Tulcea. După acest incident, fata și-a sunat mama și i-a povestit cele întâmplate, iar femeia a venit la școală să-și facă dreptate. Ea nu a putut fi oprită de paznicul unității de învățământ, a intrat în sala de clasă și s-a dus către banca în care stătea băiatul pentru a-l lovi cu bățul pe care îl avea asupra sa. Profesoara a încercat să împiedice agresiunea și s-a așezat în fața femeii respective, dar atât ea, cât și elevul au fost loviți, scrie digi24.ro


O altă profesoară dintr-o sală de clasă apropiată a auzit scandalul și a sunat la 112, iar la fața locului și-a făcut apariția un echipaj de jandarmi care a aplanat conflictul.


În urma agresiunii, profesoara și elevul respectiv nu au fost grav răniți.


Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost dusă la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea pentru cercetări. Oamenii legii au întocmit pe numele acesteia un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe. Cazul va fi preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4759 secunde