Nu vă mai îmbulziți în magazine! Există cantități și stocuri pentru toți

Duminică, 15 Martie 2020
462
Dragi constănțeni, nu vă panicați! Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) face un apel către toți clienții magazinelor să fie liniștiți, întrucât există cantități și stocuri suficiente de mâncare, pentru toată lumea.

"Știm că mulți dintre voi sunt preocupați în legătură cu efectele răspândirii Coronavirusului (Covid-19). Vă înțelegem și vă împărtășim îngrijorările și vă anunțăm că facem tot ce putem pentru ca voi și familiile voastre să aveți alimentele și produsele esențiale de care aveți nevoie.

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajații, clienții și de a asigura disponibilitatea produselor. Lucrăm îndeaproape cu autoritățile, furnizorii și partenerii noștri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri în magazine și pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a căror cerere este ridicată. Mulțumim tuturor colegilor din magazine și lanțuri de aprovizionare care lucrează zi și noapte pentru ca produsele de care este nevoie să fie disponibile.

Efortul lor susținut și extraordinar ne dă tuturor încredere că vom depăși această situație, dar avem nevoie și de ajutorul vostru. Va rugăm să fiți cumpătați si chibzuiți la ce și cât cumpărați. Înțelegem frământările voastre, dar a cumpăra mai mult decât ai nevoie poate însemna uneori să îi lași pe ceilalți fără produsele de care și ei au nevoie. Există cantități și stocuri pentru toți, dacă suntem solidari și ne gândim și la nevoile tuturor", au precizat reprezentanții AMRCR. Pagina a fost generata in 0.2283 secunde