Nu-ți faci curățenie în "ograda" proprie? Pregătește-te să fii "ars" cu amenzi

1139
4
Nu-ți faci curățenie în

Articole de la același autor

Vineri, 1 aprilie, autoritățile locale au demarat o nouă campanie "Curățăm Constanța noastră!". Astfel, lucrătorii de la salubrizare, cei din cadrul Serviciului de Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța, precum și angajații societăților subcontractante au început treaba în cartierul Poarta 6. 


Au fost făcute toaletări ale copacilor și spațiilor verzi, a fost pregătit terenul pentru plantarea noilor arbori și arbuști, s-a cosit gardul viu de lângă blocuri, au fost adunate toate gunoaiele și au fost igienizate și vopsite platformele de colectare a deșeurilor menajere. 


"Noi ne ocupăm de lucrări, începem cu câte un cartier, facem tot ce este de făcut acolo, după care ne mutăm în alt cartier. Oamenii trebuie să știe că pot să ni se alăture, să participe, să ne arate unde este nevoie să intervenim, în spatele blocurilor sau în zone pe care noi nu le știm. Este însă foarte important ca să se respecte ceea ce facem", a declarat George Coman, șeful Ser-viciului de Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța. 


Constănțenii sunt așteptați să parti-cipe și ei la campanie, dar mai ales să se ocupe de zonele din aproprierea caselor și blocurilor. 


"Nu avem un registru al spațiilor verzi care să delimiteze clar ce este al primăriei și ce nu este. Așadar, societățile subcontractante și primăria se vor ocupa de o mare parte din ele, dar există și porțiuni care țin de asociațiile de proprietari sau alți agenți economici. Tocmai de aceea trebuie să muncim împreună, să umplem acele goluri. Vom lucra împreună, administrația locală, locatarii, proprietarii și voluntarii. Pentru cei care nu vor să se ocupe de bucățica lor există și sancțiuni. Pentru că în campania din toamnă doar am trimis somații, acum avem la dispoziție mai multe instrumente. Proprietarii de imobile și terenuri neîngrijite vor plăti impozite de cinci ori mai mari, iar celor care au fost notificați, inclusiv asociațiile de proprietari, le dăm răgaz până la sfârșitul lunii aprilie. Dacă nu vor face curat până atunci, riscă să fie amendați de Poliția locală", a declarat viceprimarul interimar cu atribuții de primar, Decebal Făgădău. 


Comentează știrea

Dorel
4 aprilie 2016
??!!

Măi Făgădău de ce nu-i pui la treabă pe cei care primesc ajutor social ? Țiganii fac mizerie, primesc ajutor social dar nu-i chemi la muncă. De ce ?

Autor
4 aprilie 2016
Banii

Dl Făgădău ar trebui să scoată firma rds-rcs la treabă că au stricat toate grădinile dintre blocuri că să tragă acele cabluri subterane , și pe urmă toate ciorile asistate din Henry Coandă și palas și piața chiliei și de peste tot .

Senior
4 aprilie 2016
Agora

Locatarii din Henry Coanda se fac ca muncesc, sparg case dupa case, apartamente dupa apartamente, politia se face ca nu ii vede, deci potential de munca exista. Deci,dle Fagadau , aveti de unde cere amatorism peisagistic. E adevarat ca spatiile verzi trebuie ingrijite, dar cu bunul simt cum facem ?! Noi ,locuitorii cu simt gospodaresc plantam, sapam, curatam spatiul verde,iar populatia conlocuitoare, fura, sparge, arunca gunoaie si tot pe noi, oamenii de bun simt , ne amendezi ,?!

Carmen
4 aprilie 2016
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani!

xceptional! Aici castigati din prima luna bani!Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.5392 secunde