"Nu o spun eu, asta rezultă din calcule!" / Mărmureanu, despre următorul CUTREMUR MAJOR din România. CÂND VA AVEA LOC

986
1

Articole recomandate

Directorul onorific al Institutului Național pentru Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu, a participat luni, 13 noiembrie, la un simpozion științific organizat de Societatea Română de Geografie, Filiala Vrancea. Seismologul a vorbit cu această ocazie despre viitorul mare cutremur prognozat în România, scrie realitatea.net


Profesorul Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Național pentru Fizica Pământului, a ținut să liniștească populația țării cu privire la următorul mare seism care va avea loc în România. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui simpozion organizat de Sociatatea Română de Geografie-Filiala Vrancea, pentru profesorii care predau această disciplină în județul considerat patria cutremurelor din România.

Deși a fost descoperit încă un sistem pentru aflarea din timp a cutremurelor, studiul lui Gheorghe Mărmureanu asupra viitorului cutremur a fost bazat pe calcule istorice despre marile seisme, care arată că marile cutremure provenite din zona Vrancea au avut loc la intervale de 37 de ani, 64 de ani sau 102 ani.

"Există o anumită distanță în timp, egală pentru toate. Urmează ca marele cutremur să fie după 2040. Asta este. Există o realitate fizică. Dacă socotim 64 de ani de la cutremurul din 1977 rezultă 2041. Acesta este marele cutremur care poate fi în Vrancea. Nu o spun eu, asta rezultă din calcule. Nu poate fi un cutremur mai devreme, dar nu aș vrea să fiu director atunci la institutul pe care îl conduc acum", a spus la Focșani Gheorghe Mărmureanu, citat de realitatea.net


Comentează știrea

europeanu
14 noiembrie 2017
Prevestiri

iar se baga expiratul de marmureanu in seama. Nu poate NIMENI sa prevada un cutremur. Nici mama omida nici calcule. Exact cum cel ce poate prevede timpul pe mai mult de trei zile. Toti niste impostori. Sigur e numai ca in ianuarie o sa fie frig si viscoleste iar la vara facem baie-n mare. Si nu se cutremura nimic. Unu ca marmureanu e pus de pesedei sa agite spiritele pentru a uita de foame.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Noiembrie 2017
Stire din Social : A fost cutremur!
Luni, 09 Octombrie 2017
Stire din Social : S-a cutremurat pământul!
Pagina a fost generata in 0.4345 secunde