Nu e nevoie să stați la coadă pentru a plăti taxele și impozitele locale!

214
Nu e nevoie să stați la coadă pentru a plăti taxele și impozitele locale! - spitagentiafiscalnr315-1503589914.jpg

Articole de la același autor

Dacă sunteți pe fugă, nu e nevoie să stați la coadă pentru a plăti taxele și impozitele locale. Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța pune la dispoziția constănțenilor mai multe modalități rapide de plată, pentru care nici nu este necesar să ne deplasăm la ghișeele fiscale.

Astfel, cel mai simplu este să plătim online, direct pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plata online a impozitelor, integral sau în trei rate, prin programul BT, prin Internet Banking ori prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Internet Banking Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit, Banca Transilvania.

De asemenea, se pot face plăți prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, prin ordin de plată, beneficiar fiind Primăria municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

Dacă preferați, totuși, să achitați cu numerar, o puteți face la toate stațiile OMV Petrom, prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank sau la oficiile Poștei Române. La orice agenție fiscală SPIT puteți plăti cash sau cu cardul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.425 secunde