Nu e de joacă! Nu mai circulați fără bilet în autobuzele RATC

12408
18
Nu e de joacă! Nu mai circulați fără bilet în autobuzele RATC - politialocala-1518196583.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport public local.


Astfel, în perioada 1 - 8 februarie 2018, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate pe mijloacele de transport public de persoane.


Astfel, polițiștii locali au aplicat 1.077 sancțiuni contravenționale în valoare de 105.050 lei, persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil ori celor care produceau disconfort.


Reprezentanții administrației publice locale recomandă persoanelor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun să respecte dispozițiile polițiștilor locali, să se legitimeze sau să furnizeze date corecte care să ducă la identificarea persoanei pentru a nu se ajunge la situații similare ca cea din data de 8 februarie 2018, când o persoană de sex feminin a fost condusă la sediul Poliției Locale în vederea stabilirii identității.


De asemenea, persoanei în cauză i-au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, una în cuantum de 100 de lei pentru lipsa titlului de călătorie valabil, iar cea de-a doua în valoare de 300 lei pentru refuz de legitimare și furnizare de date eronate în mod repetat cu privire la identitatea sa.


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Amabonament
10 februarie 2018
Fara bilet in autobuz

Cei mai multi amendati nu vor plati amenda. Ei nu figureaza la ANAF sau SPIT pt. a-i obliga sa plateasca. Si atunci ce faceti ? Ati muncit degeaba ? Solutia este alta . Aplicati masura din alte tari. Urcarea numai prin fata si compostarea biletului . Dar la aglomeratia de la noi nu se poate aplica. Desigur ca din cauza blatistilor , RATC pierde mult .

alexandru
10 februarie 2018
fara bilet

in statia de autobuz de la Dacia liniile 42-43,se afla un chiosc de bilete ratc,din pacate acel chiosc este dezafectat de vreo 2 sapt,are chiar si o instiintare de la enel in geam,ieri ca sa cumpar un bilet a trebuit sa merg la chioscul tutun si ziare, de pe aceeasi parte cu cel ratc dar nu mai aveau bilete,asa ca a trebuit sa trec strada la chioscul cuget liber,am pierdut asadar vreo 10 min si vreo trei autobuze ca sa-mi cumpar un bilet.

Calator
10 februarie 2018
Fara mila

Acum va dati seama in ce proportie sunt calatori fara bilet ?Continuati asa pe toate traseele zilnic in toata perioada 5-22 pana se vor lamurii toti ca trebuie sa fie civilizati.Altfel nu se poate.Daca avem pretentii sa circulam in autobuze moderne ,ritmice ,in conditii civilizate trebuie sa platim,cine nu are banii sa mearga pe jos ca e sanatos.Asta cu ANAF-ul nu tine ,ardei pe toti.

hmmm
10 februarie 2018
cati

cati tigani au fost amendati? cati dintre ei vor plati amenda ???

SRI
10 februarie 2018
JALE

Timp de 30 toata tiganimea ..turcimea ..din constanta nu au compostat niciodata bilet ..ptr aceste categorii de lume pestrita ratc-ul este taxiul lor ..iar romanii care composteaza bilete sunt considerati prosti ..sunt filmari inregistrari facute cu astfel de dialoguri ...totul este o bataie de joc si o cardasie cu lumea interlopa si tiganimea care doamne a distrus acest oras ..cat priveste amenzile ele nu vor fi platite niciodata le va plati doar romanii imbecili si idioti vorba lui banciu ..

colo
10 februarie 2018
sms 7475

ptr d-nul Alexandru , cu un simplu SMS la 7475 , rezolvati problema si nu pierdeati nici timpul nici cele 3 autobuze .( sper ca detineti un telefon mobil ) .

Cineva
10 februarie 2018
Si cati tigani vor plati amenda?figureaza astia la spit?

Cati erau tigani din astia amendati?fa taxare si urcare prin fata,pe la sofer,ce daca dureaza mult,asa e si in alte tari si nu merge nimeni gratis,aci ati gasit scuza ca dureaza mult..a,si puneti camere si pe sofer,sa nu isi traga el banii si gata,sa vezi ce bine o sa se circule si nu mai merge nimeni gratis si nu mai e evoie deloc de controlori,investiti in autobuze,sa circule mai des si gata.Cum naiba in alte tari merge,numai la noi nu?

Ciorile nu au bilet
10 februarie 2018
Bilet si pentru ciori

Si tiganii sa aibe bilet ..nu sa urce cu saci si sa puta a hoit in autobuz sa injure si sa asculte muzica .. pt ei nu exista lege

secolul 21
10 februarie 2018
SMS

Vezi pe saitul RATC cum sa iti iei bilet prin SMS.

Răspuns la: fara bilet
Adăugat de : alexandru, 10 februarie 2018
in statia de autobuz de la Dacia liniile 42-43,se afla un chiosc de bilete ratc,din pacate acel chiosc este dezafectat de vreo 2 sapt,are chiar si o...
O cioară
10 februarie 2018
Cioara șmecheră

Sunt o cioara vopsită, si ma.doare la palarie, ca nu imi iau niciodata bilet, si nici nu platesc vreo amenda. :) Drept multumire ,stau in cartieru nou de ciori, fara sa platesc nikic! platește romanii, ha ha ha

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9935 secunde