Nu ați plătit factura la apă? Iată ce program au casieriile RAJA

131
Nu ați plătit factura la apă? Iată ce program au casieriile RAJA - casieriileraja-1524759416.jpg

Articole de la același autor

În minivacanța de 1 Mai, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop. 


"Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA. 


Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonații interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că, în zilele de luni, 30 aprilie, și marți, 1 Mai, casieriile RAJA vor fi închise. 


Începând de miercuri, 2 mai, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, acestea fiind deschise inclusiv sâmbătă, 5 mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3556 secunde