Noul parc de pe faleza din Ovidiu, inaugurat duminică

521
Noul parc de pe faleza din Ovidiu, inaugurat duminică - seinaugureazaparcovidiu-1463741247.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Ovidiu vor inaugura noul parc situat pe faleza lacului Siutghiol. Evenimentul va avea loc, duminică, de la ora 17.00.


Noua lucrare a fost începută anul trecut. Mai exact, este vorba despre proiectul ce vizează amenajarea unui parc pe o suprafață de 5.725 mp, situată între strada Pescarilor și lacul Siutghiol, pe malul lacului, lucrare care are în vedere creșterea atracției turistice a orașului, respectiv crearea de noi locuri de petrecere a timpului liber pentru locuitori. 


În cadrul lucrărilor de modernizare și amenajare a parcului de recreere este amenajat un amfiteatru cu scenă pentru concerte sau spectacole de mică anvergură, terase verzi, în zona de relaxare, prevăzute cu bănci și vegetație specifică, loc de joacă pentru copii cu locuri de stat, bănci perimetrale, o zonă verde dotată cu mese pentru șah. Totodată, sunt alei pietonale, bănci și coșuri de gunoi.

Proiectul a fost realizat cu fonduri europene, valoarea fiind de 8.180.802,70 lei, contribuția Primăriei Ovidiu fiind de numai 2% din suma totală.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4583 secunde