Noul ministru de Interne, către Poliția Rutieră: Să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi!

263
Noul ministru de Interne, către Poliția Rutieră: Să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi! - pietonaccidentat1456852753150011-1573133247.jpg

Articole recomandate

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, i-a îndemnat joi pe toți angajații ministerului să se considere dezlegați de orice promisiune sau obligație față de politicieni și să-și facă meseria corect. De asemenea, el le-a cerut polițiștilor de la Rutieră să nu mai pândească din tufișuri cu aparatele radar, ci să stea la vedere.


Marcel Vela a transmis Poliției Rutiere să nu se mai ascundă cu aparatele radar pentru a prinde șoferi, ci să acționeze la vedere.

"Rog Poliția Rutieră să nu se mai ascundă pentru a prinde șoferi, pietoni, să fie la vedere, oamenii să ne vadă acolo în teren prezenți, să prevenim contravențiile, nu să acționăm după ce ele au avut loc și cel mai grav dacă au avut loc, au avut și consecințe dramatice. Trebuie să rebranduim Poliția, Jandarmeria, Ministerul Afacerilor Interne, pentru că așa cum am spus îmi doresc din tot sufletul în acest mandat, într-un guvern de tranziție până la următoarele alegeri ca să punem pe roate o nouă abordare astfel încât românii să aprecieze o structură de elită, veche, cu tradiție care a făcut jertfe pentru țară, care s-a implicat întotdeauna să salveze oamenii, să le asigura siguranța lor, a bunurilor lor", a explicat ministrul de Interne, potrivit News.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6047 secunde