X
X
Mai multe ştiri online:

Nori, ploi și furtuni, astăzi, pe litoral. De mâine se mai răcorește

Ştire online publicată Marţi, 07 Iulie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Vremea se mai schimbă la malul mării. După caniculă, astăzi, sunt așteptate ploi și furtuni izolate, iar de mâine se mai răcorește. Meteorologii anunță o scădere semnificativă a temperaturilor, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Așa că ne mai tragem sufletul după arșița din ultimele săptămâni.

Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare. Este posibil să avem ceva averse, chiar însoțite de furtuni cu fulgere. Maxima termică va atinge, totuși, 31 de grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori vor persista și rafalele se vor mai intensifica. Termometrele vor indica minimum 17 grade.

Mâine, va fi mult mai plăcut. Se vor înregistra între 19 și 27 de grade, iar pentru joi se anunță chiar și 18 - 26 de grade. Spre sfârșitul săptămânii, se va mai încălzi, dar tot nu va mai fi caniculă, deocamdată.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2840 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2476 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4153 secunde