Noi unități de învățământ își suspendă cursurile, din motive sanitare

189
Noi unități de învățământ își suspendă cursurile, din motive sanitare - ddd-1580116049.jpg

Articole recomandate

Cursurile vor fi suspendate, în perioada următoare, în mai multe unități de învățământ din Capitală, din cauza gripei sau a unor probleme apărute după decontaminare, potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar al Municipiului București, relatează Agerpres.

Astfel, Grădinița Panseluța din sectorul 4 suspendă pentru o zi cursurile, întrucât după decontaminare persistă mirosul substanțelor utilizate. Tot pentru o zi este suspendată activitatea și la Grădinița 72 din sectorul 5, din cauza emanațiilor de gaze de la centralele termice.

Potrivit IȘMB, sunt unități de învățâmânt care își suspendă activitatea pentru 3 zile. Școala 195 din sector 3 suspendă cursurile la 6 clase; Grădinița Luminița din sectorul 2 - la o grupă; Școala 56, sector 2, - la o clasă, iar Școala 45 din sector 1 - la 5 clase. Totodată, la Liceul "Ady Endre", grădinița suspendă cursurile la grupa mică pe o perioadă de 3 zile.

Potrivit sursei citate, situația unităților școlare cu suspendare de cursuri poate suferi modificări în funcție de raportările cazurilor de gripă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3239 secunde