Noi surprize pentru copiii din centrele de plasament

286
Noi surprize pentru copiii din centrele de plasament - copii1-1557253091.jpg

Articole de la același autor

Nouă copii de la Centrul de plasament "Antonio" au participat, săptămâna aceasta, la o activitate care a combinat atât partea educațională cu relaxarea, cât și socializarea și dezvoltarea a diferite  abilități. 


La început, copiii au luat parte la o lecție interactivă de limba engleză, învățând și repetând unele cuvinte și expresii pentru a-și îmbogăți vocabularul. A urmat o activitate de tip handmade, copiii decupând, lipind și colorând, astfel încât să realizeze câte un coș cu flori decorat după preferințele fiecăruia. 


La final, cei mci au avut parte de o scurtă plimbare și de o surpriză dulce: câte un desert la alegere. Toate acestea s-au desfășurat în cadrul programului "Copii cu viitor". 


"Pe lângă bucuria pe care o aducem unor copii lipsiți de apropierea familiei, astfel de activități au un rol complex în procesul de integrare socială, în cel educațional și în tot ceea ce înseamnă motivare și sprijin pentru modelarea corectă a personalității. «Copii cu viitor» reprezintă un program pe termen lung, conceput în beneficiul copiilor vulnerabili, inițiat de Asociația «Club de Bine» și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, cu sprijinul partenerilor", au declarat reprezentanții DGASPC. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.372 secunde