X
X
Mai multe ştiri online:

Noi oferte de muncă pentru șomeri

Ştire online publicată Marţi, 21 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 29.951 locuri de muncă. 


La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.891), lucrător comercial (1.630), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.139), muncitor necalificat în industria confecțiilor (914), paznic (824), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie (782), confecționer-asamblor articole din textile (731), ucenic (716), manipulant mărfuri (698), vânzător (681).


Din cele 29.951 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.303 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc), 16.621 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii. 


Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2545 secunde