Noi măsuri în lupta împotriva virusului COVID-19, la Constanța. Medici, detașați la Spitalul de Boli Infecțioase

523
Noi măsuri în lupta împotriva virusului COVID-19, la Constanța. Medici, detașați la Spitalul de Boli Infecțioase - noimasurideprotectiecovid-1583848939.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile naționale impun noi măsuri în lupta împotriva virusului Covid-19. Este vorba despre detașarea de personal suplimentar pentru spitalele de boli infecțioase, dar și limitarea internărilor în spitale care nu sunt în regim de urgență.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a transmis astăzi, în cadrul unei videoconferințe, cu autoritățile județene din Constanța, noi recomandări ce vizează evoluția coronavirusului. La întâlnire au participat prefectul George Niculescu, directorul DSP Constanța, Cristina Schipor, subprefectul județului Constanța, Șenol Ali, managerul SJ Constanța, Cătălin Grasa, directorul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, Stela Halichidis, directorul SAJ Constanța, Laurențiu Bădescu, și alți medici implicați direct în problematica momentului - coronavirus.

Ministrul Sănătății a transmis DSP-urilor din toată țara că este foarte importantă, în perioada următoare, conlucrarea eficientă între toate unitățile medicale, astfel se recomandă detașarea de personal pentru spitalele de boli infecțioase, dar și limitarea internărilor programate care nu sunt în regim de urgență.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4337 secunde