Noi măsuri de relaxare începând cu 15 iunie. Se redeschid casele de pariuri și jocurile de noroc

593
Noi măsuri de relaxare începând cu 15 iunie. Se redeschid casele de pariuri și jocurile de noroc - loteria-1591897014.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi seara că vor fi propuse noi măsuri de relaxare începând cu 15 iunie. Printre acestea se numără redeschiderea Loteriei, a caselor de pariuri și jocuri de noroc, dacă acestea prezintă un risc epidemiologic scăzut, informează Digi24. 


În schimb, sălile de jocuri din mall-uri rămân închise, la fel și cinematografele, locurile de joacă și restaurantele, dacă acestea nu sunt în spații deschise.


Noile măsuri de relaxare au fost decise în urma unei ședințe a Comitetului Național pentru Siutații de Urgență, care a avut loc joi seara, iar propunerile vor fi cuprinse într-o hotărâre de guvern.


Premierul Ludovic Orban a mai anunțat, joi, că s-a decis ca din 15 iunie să se renunțe la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din țări cu număr mic de cazuri, dând exemplul Austriei, Greciei și Bulgariei. Mecanismul de evaluare va fi stabilit de către Institutul Național de Sănătate Publică. 


În plus, vor fi permise activitățile fizice desfășurate în grupuri de câte 6 persoane, nu grupuri de 3 cum era până în prezent.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.687 secunde