Noi locuri de parcare, amenajate în două cartiere ale Constanţei

Joi, 04 Martie 2021
1296
Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de reconfigurare a amplasamentului situat pe aleea Nalbei, între blocurile L107 și L111. Terenul a fost excavat și este stabilizat prin așternerea mai multor straturi de piatră, fiind astfel pregătit pentru asfaltare. 
În prezent, se reamenajează porțiunea carosabilă care a fost eliberată de garaje și se construiesc noi locuri de parcare. Ceilalți proprietari au fost somați să desființeze construcțiile cu caracter provizoriu, în vederea regenerării urbane a zonei. În cazul în care deținătorii nu se vor conforma măsurilor privind demolarea, desființarea garajelor va fi făcută de către autoritatea publică locală, pe cheltuiala contravenienților.
Pe strada Badea Cârțan, spațiul public urban este redistribuit pentru a răspunde nevoilor  pietonilor, dar și a riveranilor care vor beneficia de condiții civilizate pentru a-și parca autoturismele. Suprafața carosabilă este excavată și se decopertează asfaltul deteriorat pe aleile care asigură accesul în spațiul destinat parcării autovehiculelor.
Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugaţi să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.


Pagina a fost generata in 0.1915 secunde