Noi facilităţi fiscale pentru datornicii la SPIT

1406
Noi facilităţi fiscale pentru datornicii la SPIT - noifacilitati-1620928536.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii SPIT Constanţa anunţă un nou termen pentru anularea majorărilor de întârziere la plata taxelor şi impozitelor locale.

Astfel, contribuabilii care au obligaţii de plată la bugetul local, restante la data de 31 martie 2020, trebuie să ştie faptul că, până la data de 31 ianuarie 2022 inclusiv, pot beneficia de anularea accesoriilor (majorărilor de întârziere) aferente obligaţiilor fiscale principale restante. Aceste facilităţi fiscale se aplică atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.

Pentru a beneficia de anularea majorirărilor de întârziere, contribuabilii trebuie să achite toate obligaţiile bugetare principale restante până la data de 31 martie 2020 inclusiv, până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, să achite toate obligaţiile bugetare principale şi accesorii cu termene de plată cuprinse între data de 1 aprilie 2020 şi data depunerii cererii de anulare a accesoriilor, inclusiv. De asemenea, trebuie să depună o cerere de anulare a accesoriilor după îndeplinirea în mod corespunzător a condiţiilor prevăzute, dar nu mai târziu de 31 ianuarie 2022.

De asemenea, cei care doresc să beneficieze de anularea obligaţiilor bugetare accesorii pot depune o notificare cu privire la intenţia lor şi îşi pot achita debitul şi eşalonat, până cel târziu la data de 31 ianuarie 2022.

Cererile şi notificările pot fi depuse la ghişeele SPIT, trimise prin e-mail sau poştă, la agenţiile fiscale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5068 secunde