Noi dosare din lista de aşteptare, aprobate în creşele constănţene

181
Noi dosare din lista de aşteptare, aprobate în creşele constănţene - xnoidosare-1643289677.jpg

Articole de la același autor

Din luna februarie, încă 62 de copii vor fi admiși în creșele de stat și vor beneficia de condiții moderne de îngrijire

După analiza situației de la fiecare creșă în parte, au fost aprobate, din lista de așteptare, 62 de dosare de intrare în colectivitate. Repartizarea s-a făcut pentru cinci unităţi. La Creșa nr. 1 au fost aprobate 17 dosare, la Creșa nr. 2 - 5 dosare aprobate, la Creșa nr. 13 - 14 dosare aprobate, la Creșa nr. 18 - 9 dosare aprobate şi la Creșa Licuricii - 17 dosare aprobate.

„Constanța are nevoie de creșe, copiii au nevoie de îngrijire de calitate și de cele mai bune condiții. Programul de reabilitare, modernizare și dezvoltare de creșe este o prioritate majoră și mă asigur, zi de zi, de bunul mers al implementării. Cererea este mare, dar cu certitudine, toate familiile care au făcut solicitări vor avea parte în curând de servicii moderne de îngrijire pentru copii”, a precizat viceprimarul municipiului Constanţa, Ionuţ Rusu.

Listele cu copiii admiși vor fi afișate în scurt timp pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța: http://www.primaria-constanta.ro/spas/social/crese. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7474 secunde