Noi coşuri de gunoi, în mai multe zone din Constanţa. „Nu le vandalizaţi!”

566
Noi coşuri de gunoi, în mai multe zone din Constanţa. „Nu le vandalizaţi!” - noicosuri2-1618594198.jpg

Articole de la același autor

Pentru a-i încuraja pe constănţeni şi turişti să nu mai arunce gunoaiele pe jos, autorităţile locale au montat, în ultimele zile, coşuri de gunoi în apropierea plajei din cartierul Faleză Nord.

Echipele Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Constanţa au instalat, în această perioadă, astfel de tomberoane pe strada Unirii, pe toate aleile de acces spre plaja Modern, în Parcul Dragoslavele, în Tomis III, în Faleză Nord sau în Portul Tomis. „Multe dintre acestea au înlocuit coșuri vandalizate sau distruse de persoane certate cu bunul simț. Din păcate, mai avem multe de învățat la nivel de societate și mulți dintre concetățenii noștri nu sunt atât de responsabili pe cât ne dorim: fie aruncă gunoiul la întâmplare, fie distrug sau vandalizează obiectele de mobilier din oraș”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Aceştia fac apel la constănţeni să nu mai arunce gunoaiele decât în locurile special amenajate şi să păstreze în condiţii bune dotările aflate pe domeniul public. Cetățenii care observă situaţii şi acţiuni de vandalism sunt rugaţi să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241/484.205. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4778 secunde