NEVERSEA 2021. Vouchere valorice la abonamente, pentru donatorii de sânge

Joi, 06 August 2020
207
Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă și în acest an Campania Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din țară.


Chiar dacă cele două festivaluri și-au amânat edițiile din 2020, pentru anul viitor, organizatorii au decis să continue această campanie într-un an dificil în care spitalele au nevoie disperată de sânge. Donarea de sânge a scăzut dramatic în ultimele luni, tocmai de aceea ei fac apel la fani să vina doneze sânge și să salveze vieți. 


Astfel, cei care donează de luni până vineri în centrele fixe din întreaga țară pot primi un voucher valoric la abonamente Untold și Neversea. 


Campania Blood Network, ajunsă la cea de-a șasea ediție, se desfășoară în acest an între 8 august și 13 septembrie în toate centrele de transfuzii din țară. Cei care donează sânge în timpul săptămânii, de luni pana vineri, în toate centrele fixe din țară primesc un voucher valoric pentru achiziționarea unui abonament la UNTOLD 2021, în valoare de 10 euro sau în valoare de 20 de euro, pentru achiziționarea unui abonament la Neversea 2021.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.1604 secunde