Neversea 2017. Shuttle bus și program non-stop pe liniile RATC, pe perioada festivalului

721
2
Neversea 2017. Shuttle bus și program non-stop pe liniile RATC, pe perioada festivalului - hartaneversea-1498580245.jpg

Articole de la același autor

Între 5 și 10 iulie, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța pune în circulație două linii shuttle bus, Neversea 1, cu plecare de la Gară spre Portul Tomis, și Neversea 2, cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis, acolo unde se va desfășura festivalul Neversea. 


Autobuzele de pe traseul Neversea 1 vor pleca de la Gară, vor merge pe bulevardul Ferdinand, pe strada Mihai Viteazu, pe strada Traian până la Poarta 2 Port, strada Termele Romane, bulevardul Regina, strada Remus Opreanu, Portul Tomis și retur, pe strada Remus Opreanu, bulevardul Regina Elisabeta, strada Termele Romane, Poarta 2 Port, strada Mihai Viteazu, strada Constantin Brătescu, strada I. Ghe. Duca, bulevardul Ferdinand, Gară (în cazul în care se va lua măsura restricționării circulației pe bulevardul Ferdinand, autobuzele vor circula pe strada Traian).


Pe traseul Neversea 2, autobuzele vor pleca din zona de nord a stațiunii Mamaia, de lângă hotel Caraiman, pe bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis, strada Traian, Poarta 2 Port, strada Termele Romane, bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, Port Tomis și retur, pe strada Remus Opreanu, Port Tomis, bulevardul Regina Elisabeta, strada Traian, strada Mihai Viteazu, bulevardul Mamaia, stațiunea Mamaia. 


De asemenea, pentru această perioadă se vor prelungi liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în portul Tomis, iar de vineri dimineață, 7 iulie, de la ora 8,00, și până luni dimineață, 10 iulie, la ora 9,00, programul de transport va fi non-stop.


"Recomandăm participanților la eveniment să achiziționeze abonamente pentru 24 de ore, la prețul de cinci lei, abonamente pentru șapte zile la prețul de 24 lei. De asemenea, pot achita contravaloarea călătorieri prin SMS conform indicațiilor de pe afișele din autobuze sau la punctele de vânzare R.A.T.C. În Portul Tomis și în perimetrul evenimentului vor fi amplasate puncte de vânzare R.A.T.C.", precizează reprezentanții RATC. 


Comentează știrea

dan nasta
28 iunie 2017
zgomote

Vai de mama lor, de cei ce stau in zona.Nu este normal ce se face. Domnule primar asemene tambalau se tine in afara orasului.Nu suntem obligati sa asistam la asemenea tambalau, doar ca sa cistige citiva samsari. Iar dupa ora 23 este ilegal.

jj
28 iunie 2017
jj

ca sa beneficieze toti locuitorii, de revelion si de craciun nu pun autobuze non stop, dar la drogati da.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4914 secunde