X
X
Mai multe ştiri online:

Nelu Tătaru: Suntem într-o perioadă descendentă în ceea ce privește cazurile de infectare cu COVID-19

Ştire online publicată Vineri, 22 Mai 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, vineri, la Iași, că în prezent suntem într-o perioadă descendentă în ceea ce privește cazurile de infectare cu Covid-19.


"Acea perioadă de platou a trecut. Suntem pe o perioadă descendentă. Avem vreo săptămână în care am coborât în pantă descendentă și avem vreo 4-5 zile de când suntem efectiv în scădere de cazuri. Am avut ieri o zi în care numărul părea că începe să crească, dar astăzi suntem pe o pantă descendentă. Mă repet, sunt cele 10 zile pe care le gestionăm după primul weekend de relaxare în care am interpretat, cel puțin unii dintre noi, într-un alt mod", a declarat ministrul Nelu Tătaru.


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, s-a aflat vineri la Iași, unde a vizitat maternitatea Cuza Vodă. Ulterior acestei vizite, ministrul a avut și o întrevedere cu liderii sindicatului Sanitas.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2451 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3851 secunde