Nelu Tătaru: Pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluția să ne permită acest lucru

225
Nelu Tătaru: Pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluția să ne permită acest lucru - 1-1593095633.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Târgu-Jiu, că Guvernul pregătește noi măsuri de relaxare pentru 1 iulie și că, dacă vor fi restricții, acestea vor fi strict punctuale și locale, potrivit Digi24.


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Târgu-JIu, unde vizitează spitalul din localitate, că speră ca evoluția cazurilor de COVID-19 să permită noi măsuri de relaxare.


"Noi pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluția să ne permită acest lucru. Fiecare caz este evaluat particular, fiecare anchetă evaluează cazurile particular, fiecare locație este evaluată particular, dacă vor fi niște restricții vor fi strict punctuale și locale", a spus Tătaru.


Acesta a precizat că Guvernul face o continuă evaluare a epidemiei.


"Noi o să avem discuții și astăzi după-amiaza la o ședință de Guvern, și mâine. Următoarea perioadă de măsuri de relaxare se va face sper cu 1 iulie, iar luni vom avea și decizia", a spus ministrul.


Întrebat dacă românii se pot aștepta și la măsuri "urâte", Nelu Tătaru a spus: "Nu neapărat urâte, cât vom avea niște restricții punctuale, la nivel de teritoriu, la nivel de comunitate, la nivel de focar".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6103 secunde