Nelu Tătaru: Avem o transmitere de 1,4. Suntem în situația din 8 mai

201
Nelu Tătaru: Avem o transmitere de 1,4. Suntem în situația din 8 mai - nelu-1594197944.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, face din nou apel la responsabilitatea oamenilor, în condițiile în care tot mai multe voci, inclusiv politicieni, îi îndeamnă pe români să nu mai respecte regulile de protecție. El a precizat că, în privința ratei de transmitere, ne-am întors la nivelul din 8 mai.


"Suntem încă într-un moment medical, urmează unul economic, suntem într-un impas economic, și abia spre toamnă să ne gândim și la politică", a spus el.


Întrebat dacă astfel de declarații nu sunt "irespnsabile", Tătaru a răspuns: "Știu și mă bucur că realizați și dvs. Am luat atitudine de fiecare dată, dar ca parte medicală trebuie să ne vedem de treburile noastre, trebuie să tratăm. Și este păcat, fiindcă acum 4 săptămâni aveam o transmitere de 0,6-0,7 și acum suntem la 1,4. După situația de ieri, eram în situația zilei de 8 mai".


"Mesajul meu este și va fi respectarea regulilor - respectarea distanțării fizice, respectarea principiilor de igienă, respectarea indicației medicului și, chiar dacă nu avem o formă legislativă în acest moment, internarea în spital, tratarea în spital. Trebuie să respectăm aceleași reguli pe care le-am respectat și până acum", a mai spus ministrul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6248 secunde