X
X
Mai multe ştiri online:

Nelu Tătaru a anunțat când ar putea scădea numărul de cazuri de COVID-19. "Ține foarte mult de comportamentul fiecăruia dintre noi."

Ştire online publicată Luni, 03 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto Zf.ro
Nelu Tătaru a anunțat când ar putea scădea numărul de cazuri de COVID-19.
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni, că numărul de cazuri COVID-19 ar putea să scadă într-o săptămână și jumătate. Există însă câteva condiții: ca românii să respecte regulile impuse de autorități, inclusiv masca în spații deschise, informează Antena3.


"Ține foarte mult de comportamentul fiecăruia dintre noi. În măsura în care oamenii vor respecta măsurile de protecție nou-instituite, inclusiv purtarea măștii de protecție în aer liber, s-ar putea înregistra o scădere a numărului de îmbolnăviri. Asta ar însemna ca într-o săptămână și jumătate să avem un platou urmat de o scădere a numărului de cazuri", a declarat, la Galați, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.


Ministrul Tătaru a avertizat că în caz contrar spitalele s-ar putea aglomera.


"Dacă nu vor respecta regulile, vom vedea de la o zi la alta un număr crescător de cazuri care vor sufoca unitățile medicale, în special Terapia Intensivă. Atunci va fi un pic mai dificil", a precizat Nelu Tătaru.


Ministrul Sănătății s-a aflat în județul Galați pentru a inaugura două dispensare. Nelu Tătaru a fost însoțit la ceremonii de mai mulți lideri liberali locali.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31449 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3885 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3437 secunde