Năvodariul, pe harta turismului european

439
Năvodariul, pe harta turismului european - navodariparc-1469790932.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din orașul Năvodari au în lucru un proiect ce vizează realizarea unui obiectiv prin care consideră că localitatea s-ar putea poziționa pe harta destinațiilor europene cu parcuri pentru expoziții de machete. 


"Prin acest proiect, se intenționează amenajarea unui parc ce poate oferi turiștilor, dar și locuitorilor județului Constanța posibilitatea vizitării într-un timp relativ scurt a unor machete reprezentând replica la scară mică a unor clădiri sau monumente istorice înconjurate de spațiu verde și un amfiteatru pentru desfășurarea de evenimente culturale.


Vor fi selectate minim 20 dintre construcțiile cu importanță istorică deosebită din țara noastră și din străinătate, clădiri realizate din materiale speciale, rezistente la condițiile meteo caracteristice și ignifuge. Suprafața totală a parcului va fi de 15.000 mp, cu o capacitate de accesare de minim 150 de persoane simultan în parcul cu expoziții și de minim 500 de locuri în gradena amfiteatrului", a explicat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru. 


El a mai adăugat că, în cadrul proiectului, se va avea în vedere îngrădirea terenului, amenajarea unei parcări auto, amenajarea spațiilor verzi și prevederea acestora cu instalații de irigații, alei de acces, amplasarea și construirea machetelor, construcția amfiteatrului și a recepției, precum și execuția instalațiilor aferente. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3469 secunde