Muzeul deșeurilor, la Constanța

183
Muzeul deșeurilor, la Constanța - ziuamediului-1433435925.jpg

Articole de la același autor

Astăzi este Ziua Mondială a Mediului. Cu acest prilej, organizația non-guvernamentală Mare Nostrum ne invită să celebrăm împreună natura, prin participarea la diverse acțiuni și evenimente de prevenire, informare și conștientizare asupra problemelor de ocrotire a mediului înconjurător. 


Elevii constănțeni vor prezenta, astăzi, o expoziție inedită, intitulată "Muzeul deșeurilor". Ei vor selecta câte 10 deșeuri, cu rol de exponate. Fiecare va purta o etichetă cu informații despre exponat, informații ce vor fi prezentate chiar de elevi. Expoziția va fi deschisă, astăzi, în Parcul de la Sala Sporturilor, între orele 16 și 18. Stabilită în anul 1972, în cadrul Adunării Generale a Națiunilor Unite, cu scopul de a marca deschiderea Conferinței de la Stockholm asupra Mediului, Ziua Internațională a Mediului este sărbătorită, în fiecare an, pe data de 5 iunie, fiind una din principalele acțiuni prin care ONU încearcă să mărească nivelul de conștientizare pe plan mondial asupra mediului și să îmbunătățească metodele de a acționa pentru protejarea naturii înconjurătoare.


Marcarea Zilei Mondiale a Mediului aduce cât mai aproape de oameni problemele de mediu și este ocazia prin care locuitorii Terrei sărbătoresc natura prin participarea la diverse acțiuni și evenimente de prevenire, informare și conștientizare asupra problemelor de ocrotire a mediului înconjurător.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Social : Pui de delfin, eșuat la Costinești
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Economie : UE declară război pungilor de plastic
Pagina a fost generata in 0.7861 secunde