Municipiul Mangalia, fără curent electric

Marţi, 14 Aprilie 2020
219
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 8.30 și 14.30, sunt afectați consumatorii din municipiul Mangalia, de pe străzile Luminii, Soarelui, Radu Vulpe, Gheorghe Doja, Dumitru Ana, 1 Mai, Munteniei, General Dragalina, Gheorghe Nețoi, Horia, Cloșca și Crișan, Gării și George Enescu.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, se va lucra în localitatea Satu Nou, pe străzile DN22C (parțial), Nouă, Tineretului, Înfrățirii, Speranței, Grădinilor, Piersicului, Mărului, Școlii, Avicola Satu Nou și societățile din incinta CAP, dar și în localitatea Costinești, în cartierul Schitu, pe străzile Speranței și Radarului. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1937 secunde