Muncitori la negru, găsiți la firmele de construcții din Constanța

252
1
Muncitori la negru, găsiți la firmele de construcții din Constanța - muncalanegru21332188386-1430997421.jpg

Articole de la același autor

La finele lunii aprilie, Inspectoratul de Muncă din Constanța a desfășurat o campanie națională privind identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la agenții economici care își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor. 


Inspectorii de muncă din cadrul serviciului control relații de muncă al Inspectoratului Teritorial de Muncă au verificat 25 de agenți economici, iar 11 au fost sancționați cu amenzi contravenționale în valoare de 193.000 de lei.


Pentru doi angajatori la care au fost depistate 18 persoane fără forme legale de angajare, a fost sesizat Parchetul de pe Lângă Judecătoria Constanța. Pe parcursul celor două zile de verificări au fost depistate 37 de persoane fără forme legale de angajare și s-au dispus 47 de măsuri cu termen de remediere a deficiențelor constatate. 



Comentează știrea

catalin
7 mai 2015
Angajare imediata !!!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5341 secunde