X
X
Mai multe ştiri online:

Monica Dajbog a răspuns criticilor: Ordinea publică a fost păstrată

Ştire online publicată Duminică, 09 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog a susținut, duminică, o declarație de presă prin care a răspuns criticilor unor persoane care au încercat în ultimele zile să "acrediteze ideea că lucrurile nu sunt suficient gestionate și că polițiștii și jandarmii ar putea scăpa situația de sub control". Aceasta a spus că structurile MAI au acționat pentru a reduce riscurile produse de aglomerările de oameni.


"Conducerea MAI vrea să adreseze mulțumiri efectivelor care au acționat în ultime zile pentru protejarea cetățenilor din întreaga țară într-un context extrem de dificil.


Structurile MAI sunt întotdeauna acolo unde este nevoie pentru a proteja cetățenii. Fie că vorbim de mitinguri ad-hoc, de evenimente sportive, culturale, religioase, de evenimente private sau alte tipuri de procesiuni.


Fiecare aglomerare de oameni presupune anumite riscuri, dar, de fiecare dată, strucuturile MAI au acționat astfel încât să reducă aceste riscuri iar oamenii să nu aibă de suferit.


Așa cum știți, în ultimele zile, în spațiul public, structurile MAI au fost ținta unor critici, anumite persoane încercând să acrediteze ideea că lucrurile nu sunt suficient gestionate și că polițiștii și jandarmii ar putea scăpa situația de sub control.


În ciuda criticilor din spațiul public, efectivele MAI au demonstrat că au capacitatea de a gestiona efectiv situația și datorită modului în care au acționat nu s-a produs niciun incident semnificativ", a afirmat Monica Dajbog, potrivit Digi24.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31424 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3784 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1427 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1388 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3566 secunde