Monica Anisie și Ionuț Stroe au discutat despre sportul școlar și organizarea viitoarelor competiții

155
Monica Anisie și Ionuț Stroe au discutat despre sportul școlar și organizarea viitoarelor competiții - anisie-1591289574.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și cel al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, au discutat despre sportul școlar și organizarea viitoarelor competiții, la care își doresc să participe cât mai mulți copii, informează Agerpres.


"Am reluat discuțiile cu domnul Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, privind sportul școlar, organizarea viitoarelor competiții sportive școlare, efortul fiind, de data aceasta, unul comun! Pentru anul școlar următor ne dorim ca împreună să mărim numărul de copii participanți la competiții de o mai mare anvergură, să motivăm mai mult elevii și profesorii să participe la aceste activități", a scris Anisie, joi pe Facebook.


Potrivit ministrului Educației, practicarea unui sport presupune dezvoltarea și învățarea unor abilități și valori esențiale precum încredere, responsabilitate, cooperare, comunicare, prietenie.


"Elevii au nevoie de sport atât individual, cât și de echipă, căci acesta îi pregătește pe copii pentru provocările vieții de adult și îi ajută să învețe cele mai bune modalități pentru a reuși în viață. Practicarea unui sport presupune dezvoltarea și învățarea unor abilități și valori esențiale: încredere, responsabilitate, cooperare, comunicare, prietenie. Mulțumim președintelui FRF, domnului Răzvan Burleanu, pentru susținere. Împreună pentru sport suntem mai puternici", a completat Anisie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7741 secunde