Modificări în traficul rutier din stațiunea Mamaia, odată cu încheierea sezonului estival

220
Modificări în traficul rutier din stațiunea Mamaia, odată cu încheierea sezonului estival - modificari-1632922148.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 1 octombrie, traficul rutier din zona Perla (intersecţia bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu) va fi redirijat.

Astfel, din direcţia Pescărie spre Năvodari, şoferii vor putea circula, înainte, pe două benzi de circulaţie, cu banda întâi cu prioritate şi pe banda a doua fără prioritate, iar, pe banda a treia, cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către bulevardul Aurel Vlaicu. Din direcţia Năvodari spre Constanţa, pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu, iar de pe banda a treia se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie.

Din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari, se va putea merge înainte, în staţiune, pe două benzi de circulaţie, cu prioritate, iar, din direcţia bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie, Sat Vacanţă, se va putea merge pe două benzi de circulaţie, cu posibilitatea efectuării virajului la dreapta.

„Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6819 secunde