Modificări în privința primei de mobilitate. Cine sunt beneficiarii

275
1
Modificări în privința primei de mobilitate. Cine sunt beneficiarii - mobilitate-1516209792.jpg

Articole de la același autor

Anul 2018 vine cu schimbări și pentru persoanele care vor să intre în posesia primei de mobilitate.

Astfel, potrivit noilor reglementări, printre cei care nu pot beneficia de aceste prime se numără persoanele care dețin în proprietate sau coproprietate o locuință în localitatea în care se încadrează în muncă sau în localitățile învecinate acesteia.

Reamintim că primele de mobilitate (prima de încadrare și prima de instalare) se acordă persoanelor șomere care au domiciliul/ reședința sau își stabilesc noul domiciliu/reședința în zonele prevăzute în Planul Național de Mobilitate. Sumele care se alocă sunt: 12.500 lei pentru șomerii care se încadrează în muncă într-o altă localitate și își schimbă domiciliul sau reședința; 15.500 lei pentru șomerii care sunt însoțiți de membrii familiei care își schimbă domiciliul. În cazul în care ambii soți îndeplinesc condițiile de acordare a primei de instalare, unul va primi 12.500 lei, iar celălalt va primi 3.500 lei. 

Comentează știrea

Karin
18 ianuarie 2018
Recrutam urgent moderatori

Recrutam urgent moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Decembrie 2017
Stire din Social : Noi facilități pentru șomeri
Miercuri, 10 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4423 secunde