X
X
Mai multe ştiri online:

Mobilizatron - Ajutăm România să respire. 4.800 de puieți plantați, în week-end, la Eforie Nord

Ştire online publicată Sâmbătă, 25 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Campania Mobilizatron lansată de Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța, se încheie în forță în acest week-end. 250 de voluntari ai mai multor organizații non-guverna-mentale constănțene vor planta, sâmbătă, la Eforie Nord, peste 4.800 de puieți de ulm, plop, stejar și salcâm.


Parteneri în proiect sunt Primăria Eforie, Romsilva, Forțele Navale Romane, Asociația Grupurilor Locale de Tineret, Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii", Liga Navală Română - filiala Mangalia și Liga Maiștrilor Militari de Marină - filiala Mangalia.


Mobilizatron este un proiect lansat de Auchan România ce reprezintă demersul său de responsabilitate socială, căruia Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului - filiala Constanța i s-a alăturat cu bucurie. 


"Acțiunea înglobează cauze dedicate dezvoltării comunităților locale sub forma de acțiuni de ajutor umanitar sau acțiuni din sfera educației. Proiectul Mobilizatron este implementat cu sprijinul organizațiilor non-guvernamentale partenere și îi așteptăm pe toți constănțenii să ni se alăture. Cu mic, cu mare, veniți la plantare!", ne îndeamnă Liana Naum, președintele Comitetului Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.0925 secunde