Mobilizatron - Ajutăm România să respire. 4.800 de puieți plantați, în week-end, la Eforie Nord

Vineri, 24 Noiembrie 2017
250
Campania Mobilizatron lansată de Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța, se încheie în forță în acest week-end. 250 de voluntari ai mai multor organizații non-guverna-mentale constănțene vor planta, sâmbătă, la Eforie Nord, peste 4.800 de puieți de ulm, plop, stejar și salcâm.


Parteneri în proiect sunt Primăria Eforie, Romsilva, Forțele Navale Romane, Asociația Grupurilor Locale de Tineret, Asociația de Caritate din Armata României "Camarazii", Liga Navală Română - filiala Mangalia și Liga Maiștrilor Militari de Marină - filiala Mangalia.


Mobilizatron este un proiect lansat de Auchan România ce reprezintă demersul său de responsabilitate socială, căruia Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului - filiala Constanța i s-a alăturat cu bucurie. 


"Acțiunea înglobează cauze dedicate dezvoltării comunităților locale sub forma de acțiuni de ajutor umanitar sau acțiuni din sfera educației. Proiectul Mobilizatron este implementat cu sprijinul organizațiilor non-guvernamentale partenere și îi așteptăm pe toți constănțenii să ni se alăture. Cu mic, cu mare, veniți la plantare!", ne îndeamnă Liana Naum, președintele Comitetului Național Român pentru Drepturile Copilului, filiala Constanța.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3025 secunde