Miros neplăcut în Constanţa şi Valu lui Traian. Ce spun comisarii Gărzii de Mediu

315
Miros neplăcut în Constanţa şi Valu lui Traian. Ce spun comisarii Gărzii de Mediu - mirosneplacut-1632215758.jpg

Articole de la același autor

Comisarii Gărzii de Mediu Constanţa încearcă de mai bine de trei zile să stabilească sursa mirosului neplăcut care persistă, din week-endul trecut, în mai multe zone ale municipiului Constanţa şi în localitatea Valu lui Traian. Deocamdată, aceştia au găsit doar o porţiune unde a fost împrăştiat gunoi de grajd, la intrare în Constanţa, în zona de vest.

„Începând de sâmbătă seara a fost sesizat miros neplăcut în doua zone din Constanța și pe bulevardul I.C. Brătianu înspre localitatea Valu lui Traian. Imediat s-a deplasat echipa de permanenţă. Echipa de control a sesizat în zona de la intrare în oraș dinspre Valu lui Traian miros de gunoi de grajd. Sursa posibila a mirosurilor ar putea fi împrăștierea gunoiului de grajd pe solele agricole. La verificările în teren au participat și reprezentanții Politiei Locale Constanța și Valu lui Traian pentru identificarea sursei generatoare de disconfort olfactiv”, precizează reprezentanţii Gărzii de Mediu Constanţa

Aceştia atrag atenţia că, până la stabilirea exactă a sursei mirosului, persoanele fizice sau juridice care nu iau măsuri de diminuare sau de stopare a surselor generatoare de disconfort olfactiv pot fi sancționate contravențional cu amenda cuprinsa între 7.500 – 15.000 lei pentru persoanele fizice sau între 50.000 – 100.000 lei pentru persoanele juridice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5845 secunde