Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, în control la spitalele din Constanţa

2317

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, efectuează astăzi o vizită în judeţul Constanţa. El a ajuns în aceste momente la Spitalul Județean Constanța.
Vizita ministrului Sănătății face parte din seria deplasărilor pe care acesta le efectuează în țară pentru a evalua necesarul de echipamente pentru secțiile de anestezie și terapie intensivă, în contextul creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri de Covid-19.
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a susținut în această dimineață o conferință de presă în față Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Scopul vizitei a fost acela de a evalua situația epidemiologică și capacitatea de tratare și testare din județul nostru. 
Ulterior, el a anunţat că s-a decis suplimentarea numărului de locuri în ATI pentru bolnavi.
Ministrul a declarat că va face o extensie la ATI cu 14 paturi la SCJU, 12 paturi la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Palazu Mare si 7 la Mangalia.
Tătaru a mai spus că "în lupta pe care o ducem cu noul coronavirus suntem impreuna, că fiecare nou caz poate declanşa un focar şi trebuie să ne aducem toţi aportul pentru a scădea numărul de infectări".
Printre altele, ministrul a spus că speră să primească vaccinul în luna decembrie şi că sunt opt firme posibile care l-ar putea furniza.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7528 secunde