Ministrul Sănătății îndeamnă cadrele medicale să continue să se vaccineze

268
Ministrul Sănătății îndeamnă cadrele medicale să continue să se vaccineze - rttttt-1625587845.jpg

Articole de la același autor

Importanţa vaccinării personalului medical, precum şi creşterea calităţii serviciilor pentru pacienţii din România au fost teme discutate marţi de ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, cu reprezentanţi ai sindicatelor din sistem, precizează Agerpres.

Cu această ocazie, ministrul a subliniat importanţa creşterii ratei de vaccinare în rândul personalului din sistemul medical, pentru protecţia pacienţilor şi s-a convenit să se facă "eforturi comune" în acest sens.

De asemenea, au avut loc discuţii privind colaborarea şi aplicarea strategiilor şi reformelor pentru creşterea rezilienţei sistemului sanitar în contextul pandemiei de COVID-19 şi îmbunătăţirea serviciilor medicale în sistemul sanitar public, precizează sursa citată. La întâlnirea cu ministrul Sănătăţii au participat reprezentanţi ai Federaţiei Sanitas din România, Federaţiei "Solidaritatea Sanitară" din România, Sindicatului Promedica şi Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa din România. La discuţii a fost prezent şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii pentru relaţia cu Parlamentul, cu sindicatele şi patronatele, dr. Levente Vass.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4318 secunde