X
X
Mai multe ştiri online:

Ministrul Muncii: Pensiile vor crește. Este și o obligație, și o determinare pe care o avem

Ştire online publicată Luni, 03 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto Report.md
Ministrul Muncii: Pensiile vor crește. Este și o obligație, și o determinare pe care o avem - 255-1596472358.jpg
Pensiile vor crește "cu siguranță" de la 1 septembrie, a declarat luni ministrul Muncii, Violeta Alexandru, fără a preciza însă și procentul de majorare. Ministrul a spus că se fac "mai multe scenarii" în acest sens, potrivit Digi24.


"Pensiile vor crește. Este și o obligație, și o determinare pe care o avem, ca, în pofida situației generate de pandemie, cu efect direct asupra economiei, să facem ce trebuie făcut pentru ca românii să aibă pensiile crescute de la 1 septembrie și acesta este un angajament ferm pe care Guvernul îl face. Mai avem câteva zile până când Ministerul Finanțelor va termina evaluarea - eu am obiceiul să vorbesc despre cifre, sume și decizii doar când am în față toate elementele.


Se fac, într-adevăr, mai multe scenarii, dar nu are sens să vă confirm sau să vă înaintez alte cifre, pentru că nu aceasta este abordarea pe care eu, personal, o am. Aștept ca Ministerul Finanțelor să ne pună la dispoziție evaluarea necesară cu privire la încasările în buget în această perioadă deosebit de dificilă din economie și, în funcție de ceea ce găsim, cu toată transparența, vom explica ce se poate face, în ce calendar și așa mai departe", a declarat Violeta Alexandru luni, potrivit Agerpres.


Ministrul Muncii a adăugat că "pensiile vor crește cu siguranță", pentru că Guvernul își dă "seama de nevoile pe care le au pensionarii, de a-și acoperi toate cheltuielile necesare".


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31448 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3881 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1451 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1250 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.424 secunde