Ministrul Economiei se întâlnește luni cu reprezentanții salariaților Oltchim

235
Ministrul Economiei se întâlnește luni cu reprezentanții salariaților Oltchim - ministruleconomieivreasadezvolte-1347558057.jpg

Articole recomandate

Ministrul Economiei, Daniel Chițoiu, se va întâlni luni, 17 septembrie, cu reprezentanții salariaților combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, menționează Agerpres.ro. Discuțiile dintre cele două părți vor viza finanțarea combinatului și detalii referitoare la procesul de privatizare, informează Agerpres.ro.

Ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții salariaților Oltchim, prefectul de Vâlcea, Mircea Nadolu și primarul Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu.

Potrivit minutei semnate în urma acestei întâlniri, unul din punctele de discuție l-a reprezentat acordarea salariilor restante și a tuturor drepturilor salariale, reprezentând 70% lichidare pe luna iulie, sume care s-au achitat săptămâna aceasta, restul de 30% urmând a fi achitat până la data de 21 septembrie.

Agerpres.ro mai scrie că, în cadrul întâlnirii de luni cu ministrul Economiei, va fi anunțată suma care se acordă pentru finanțarea necesară repornirii combinatului și plății salariilor.

Citește mai mult...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde