Ministrul Dezvoltării, la Constanța! Vom avea infrastructură modernizată, o nouă școală, cămine studențești și bazin de înot

1752
Ministrul Dezvoltării, la Constanța! Vom avea infrastructură modernizată, o nouă școală, cămine studențești și bazin de înot - 55604942407381276740778305836647-1553595483.jpg

Articole recomandate

În aceste momente, are loc semnarea contractelor de finanțare pentru modernizarea infrastructurii rutiere a DJ 226 și DJ 226A. Cele două contracte, "Modernizare Infrastructură de Transport Regională pe Traseul DJ 226 Corbu – Săcele – Istria – Mihai Viteazu" și "Modernizare Infrastructură de Transport Regională pe Traseul DJ 226 A – Cetatea Histria – DN 22/ Tariverde", vor fi finanțate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 ITI Delta Dunării. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 28.8 milioane euro.


Contractele sunt semnate de către Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministru al dezvoltării regionale și administrației publice, Marius Horia Țuțuianu, peședintele Consiliului Județean Constanța și un reprezentant al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud - Est. La eveniment mai participă și Adrian Gâdea, secretarul de stat în MDRAP. De asemenea, sunt prezenți și primari ai localităților din județul Constanța, dar și parlamentari.


UPDATE - În plus, ministrul Dezvoltării Daniel Suciu a venit cu o surpriză, respectiv alte două contracte pentru județul Constanța.


El a anunță că pe lângă cele două vor mai fi semnate alte două proiecte. Astfel, au fost semnate contractele ce vizează finanțarea unei școli noi în comuna Agigea și digitalizarea arhivei CJC.

De asemenea, ministrul Dezvoltării a mai anunțat că se fac pași repezi și speră ca la sfârșitul lunii aprilie să înceapă licitația pentru începerea lucrărilor de reabilitare a Cazinoului.


Totodată, a anunțat că sunt prevăzuți bani în buget pentru sala polivalentă, bazinul de înot, două camine studențești și reabiliarea sinagogii.


Mai mult, acesta ia în calcul și construirea unui nou stadion, la Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8714 secunde