Mii de metri cubi de zăpadă evacuați de pe străzile din Constanța. Acțiunea continuă!

290
1

Articole de la același autor

350 de tone de material antiderapant au fost împrăștiate, luni noapte, la Constanța, pentru combaterea poleiului și prevenirea formării podurilor de gheață. Reprezentanții firmei de salubrizare au anunțat că utilajele au fost mobilizate încă de la primele ore ale codului galben de ninsori și viscol. Din fericire, căderile de zăpadă au fost nesemnificative. 


De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, în municipiul Constanța, s-a intervenit cu 29 de încărcătoare frontale, în vederea degajării zăpezii de pe arterele principale, și 28 de autobasculante, pentru îndepărtarea depozitelor de zăpadă. Astfel, de când a început operațiunea de încărcare și transport zăpadă, au fost adunați și transportați aproximativ 17.000 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public. 


"Comandamentul de iarnă este mobilizat în continuare și îi asigurăm pe toți cetățenii orașului că suntem pregătiți să intervenim cu forța umană și utilaje în cazul în care ninsoarea va continua în următoarele zile în municipiul Constanța", a declarat Călina Spirea, purtătorul de cuvânt al firmei de salubrizare. 




Tot ieri, 90 de persoane asistate social și angajați ai Polaris au acționat pentru degajarea zăpezii de pe trotuare, din stații de autobuz și zone pietonale pe străzile Mihai Viteazu, în zona magazinului Tomis, pe strada Termele Romane, la cap de linie autobuze Poarta 1, pe bulevardul Tomis, pe bule-vardul Ferdinand, pe bulevardul 1 Mai, în zona Gării, pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona Delfinariu, pe strada Soveja, pe bulevardul Mamaia și în piața Tomis III. 


Comentează știrea

europeanu
18 ianuarie 2017
Hotii din primarie

andreea cati bani primeste cugetul de la polaris pentru un articol in care nu apare numele hotilor ??? Firma de salubrizare se numeste polaris si este detinuta de famiglia martin,hotii de necontestat ai Constantei ! Nu ma credeti ? Intrebati-il pe titisor care putrezesta la americani.Nu mai stiu pentru ce.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2392 secunde