Mii de kilograme de alimente, distruse după controalele inspectorilor DSV

178
Mii de kilograme de alimente, distruse  după controalele inspectorilor DSV - dsv-1524582968.jpg

Articole de la același autor

Controalele inspectorilor din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanța s-au materializat, în ultima săptămână, prin verificări la 138 de obiective. În urma controalelor, au fost constatate o serie de neconformități cu privire la comercializarea directă către consumatori a produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar, precum și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Ca urmare, pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.200 de lei. În același timp, au fost confiscate și retrase de la vânzare următoarele produse alimentare: carne și produse din carne - 5.482 de kg, lapte și produse lactate - 2.195 de kg, pește și produse din pește - 1.598 de kg, ouă - 46 de kg. Valoarea acestora este în cuantum de 108.430 de lei.

De precizat că produsele confiscate au fost dirijate deja către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde