Mii de flori plantate în campania "Curățăm Constanța noastră"

237

Articole de la același autor

Cea de-a șaptea ediție a campaniei "Curățăm Constanța Noastră" s-a încheiat. Constănțenii s-au mobilizat și anul acesta și nu au făcut doar curățenie, ci au plantat și flori și copaci.

În cadrul acțiunii, au fost colectate 710 tone de deșeuri și au fost puși 420 de arbori, 1.000 de flori bianuale și 4.100 de tufe de trandafiri. 873 de asociații de proprietari, 18 școli și gradinițe, trei universități, patru cluburi sportive (Handbal Club Dobrogea Sud, BC Athletic Constanța, CSU Neptun și CS Phoenix Știința Constanța), pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, dar și zeci de firme private, cu toții s-au implicat în campania demarată de Primăria municipiului Constanța. Voluntarii au primit echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

"În toate cartierele din oraș au avut loc acțiuni de ecologizare, salubrizare și igienizare. S-au executat lucrări de: cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat, dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare. Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au înțeles că doar prin contribuția fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos. Doar împreună putem face Constanța mai frumoasă! Și, tot împreună, ar trebui să învățăm să respectăm mediul înconjurător, dar și munca celorlalți", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Campania de plantare derulată de Primăria Municipiului Constanța va continua și în săptămânile următoare, atât timp cât vremea va permite. Iar, pentru anul următor, primarul Decebal Făgădău promite chiar și premii pentru cei care se implică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7774 secunde