Mihai Constantinescu, decorat de Klaus Iohannis

169
Mihai Constantinescu, decorat de Klaus Iohannis - mihaiconstantinescu840x500-1572514910.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de decorare post-mortem a interpretului de muzică ușoară Mihai Constantinescu.


"În semn de apreciere pentru importanta carieră artistică dedicată muzicii ușoare românești, pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generații de interpreți, Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Național "Pentru Merit" în grad de Cavaler interpretului de muzică ușoară Mihai Constantinescu", a anunțat Administrația Prezidențială.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus miercuri la Biserica Sfânta Parascheva din Șoseaua Nicolae Titulescu, din București.


După slujba de la biserică, Mihai Constantinescu va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar din București, așa cum și-a dorit, alături de părinți și de sora lui. Și-a pregătit locul de veci încă de anul trecut. 


Mihai Constantinescu a murit, marți, la vârsta de 73 de ani pe un pat al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, unde fusese internat în luna mai. Artistul se afla de mai multe luni în comă după ce suferise un infarct.

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară din România, dar a și ajutat mai mulți artiști care astăzi se bucură de celebritate, așa cum este cazul Andreei Bălan, Anastasia Lazariuc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3868 secunde