Mihai Constantinescu, condus pe ultimul drum. Este înmormântat azi la Cimitirul Ghencea

182
Mihai Constantinescu, condus pe ultimul drum. Este înmormântat azi la Cimitirul Ghencea - mihaiconstantinescuaparitietv-1572512622.jpg

Articole recomandate

Mihai Constantinescu este condus joi pe ultimul drum. Artistul care a bucurat atâtea generații de copii și nu numai va fi înmormântat astăzi în Cimitirul Ghencea Militar, alături de părinți și de sora lui.


Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus miercuri la Biserica Sfânta Parascheva din Șoseaua Nicolae Titulescu, din București.


După slujba de la biserică, Mihai Constantinescu va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Ghencea Militar din București, așa cum și-a dorit, alături de părinți și de sora lui. Și-a pregătit locul de veci încă de anul trecut.

Mihai Constantinescu a murit, marți, la vârsta de 73 de ani pe un pat al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, unde fusese internat în luna mai. Artistul se afla de mai multe luni în comă după ce suferise un infarct, însă antecedentele lui cardiace erau destul de grave. Mihai Constantinescu a fost operat de două ori la inimă. Potrivit medicilor care l-au tratat pe artist, acesta suferea de mai multe afecțiuni cardiace.

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară din România, dar a și ajutat mai mulți artiști care astăzi se bucură de celebritate, așa cum este cazul Andreei Bălan, Anastasia Lazariuc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5665 secunde