Miauuuu… Haideți să vedeți cele mai frumoase pisici!

431
Miauuuu… Haideți să vedeți cele mai frumoase pisici! - expopisici1-1505049668.jpg

Articole de la același autor

În perioada 16-17 septembrie, iubitorii de animale au întâlnire cu cele mai frumoase pisici, la VIVO! Constanța. Anul acesta, susțin organizatorii, locuitorii județului Constanța și nu numai sunt invitați la expoziția felină de toamnă, pentru a afla de ce pozele cu pisici sunt cele mai apreciate pe internet și să descopere alte motive pentru care mulți dintre noi iubim pisicile.

Ca urmare, cele mai frumoase pisici din expoziție se vor întrece atât sâmbătă, cât și duminică, în marea finală pentru un loc pe podium. Desigur, în cadrul evenimentului vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igienă, joacă), cât și iubitorilor acestora.

Aici, sute de exemplare miorlăitoare, de talie mai mică sau mai mare, de diferite rase sau pur și simplu suflete necăjite aflate în căutarea unei familii, se vor aduna laolaltă la expoziția felină de toamnă.

Bineînțeles, doritorii vor putea cumpăra pisica preferată cu pedigree sau vor putea duce, gratuit, acasă o pisicuță fără pedigree, iubitoare, jucăușă și veșnic pusă pe șotii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6794 secunde