Meteorologii anunță că vremea se va răci brusc săptămâna viitoare

341
Meteorologii anunță că vremea se va răci brusc săptămâna viitoare - meteogerfrig-1554034326.jpg

Articole recomandate

Am trecut oficial la ora de vară, iar acest lucru se simte și în temperaturile de afară. La București e soare și astăzi sunt anunțate maxime de 19 grade. Temperaturile vor fi din ce în ce mai ridicate în zilele următoare, până marți însă, când vremea se va schimba brusc și temperaturile vor scădea.


"Luna aprilie începe cu soare și maxime de peste 20 de grade Celsius. Vremea se schimbă însă brusc de marți, când vine iar frigul. Sunt temperaturi mai mari deocamdata decat în mod normal, azi 10-24 de grade Celsius. Cele 24 de grade din partea de sud sunt cam cu 5-6 grade mai mari decat în mod normal. În București, mâine așteptăm o maximă de 22-23, în măsura în care ar fi trebuit să avem o medie de 18 grade , deci peste mediile climatologice specifice datei.

Însă de marti, miercuri, acestea vor scădea. Marti, 11-12 grade, așadar mai coborâte decât normal. După care vor urca iarăși, se apropie de normal.

Weekedul nostru de Paște va fi de aproape o saptamana, cel mai probabil vom avea și zile însorite și cu cu temperaturi plăcute, dar nu exclus să avem câteva ore sau mai multe intervale de precipitații", informează Meda Andrei, meteorolog ANM.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Martie 2019
Stire din Social : Vreme frumoasă, la malul mării
Pagina a fost generata in 0.3114 secunde