METEO. Vremea se răcește, revin și ploile

343
METEO. Vremea se răcește, revin și ploile - dada1379060931138364744214014499-1569138308.jpg

Articole recomandate

Vremea va fi rece în majoritatea regiunilor, cu temperaturi minime ce se vor încadra între -1 și 11 grade, mai coborâte în zonele depresionare, spre -6 grade în cele din estul Transilvaniei, dar și mai ridicate pe litoral, pânã la 13 grade în nordul acestuia în timpul nopții. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Pe arii restrânse, mai ales în depresiuni, se va produce brumã și posibil ceațã, scrie romaniatv.net


Valorile termice diurne vor fi în scãdere in regiunile nord-vestice, în creștere în cele sudice și nu vor avea variații importante în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și ploi, îndeosebi spre searã și noaptea în regiunile intracarpatice, la munte și pe arii relativ restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 grade in vest și 28 de grade in sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, pânã spre 5 grade. Izolat se va semnala ceațã. 


MARTI. Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri și va ploua și cu caracter de aversã, în majoritatea regiunilor, dar pe arii mai restrânse în cele nordice. În sud-vestul teritoriului vor fi posibile și descãrcãri electrice. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul țãrii. Temperaturile maxime, în scãdere fațã de intervalul precedent în sud-vest, sud și est, se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade. 


MIERCURI. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. Cerul va avea înnorãri și local va ploua în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 22 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade. BUCUREȘTI Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.


DE JOI PÂNĂ SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale specifice perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicatã în prima jumãtate a intervalului.


SURSA: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 04 Septembrie 2019
Stire din Social : Vreme mai răcoroasă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4309 secunde