Mesaj tulburător al fostului primar al Constanței, la decesul medicului Davidescu: "Era omul cu sufletul cel mai bun"

4356
Mesaj tulburător al fostului primar al Constanței, la decesul medicului Davidescu:

Articole de la același autor

Lumea medicală constănțeană este în doliu. Doctorul Cristian Davidescu, fost șef în cadrul secției Oncologie de la Spitalul Județean Constanța, a trecut la cele sfinte.

Fost primar al Constanței, dr. Corneliu Neagoe ne-a declarat că renumitul medic oncolog Cristian Davidescu i-a fost prieten încă din studenție. 


"Din grupul meu de prieteni, el era omul cu sufletul cel mai bun, cel mai deschis, un om fără răutăți și mai ales un bun specialist. Îmi amintesc și acum o întâmplare, petrecută cu ani în urmă, când asistenta mea șefă credea că are cancer la sân, după ce fusese consultată de mai mulți medici. Fără să se mai uite pe mamografii, doar examinând-o clinic, dr. Davidescu i-a spus că nu are nici o problemă, iar femeia este bine sănătoasă și în ziua de azi. Ne vedeam zilnic. La spital, cafeaua se bea la mine în cabinet, iar sâmbăta ne vedeam, după program, la o sticlă de vin cu toții. Știu doar că a murit în spitalul de la Tulcea unde și lucra. El suferea de mai mult timp de astm, se lăsase și de fumat, dar cred că toate crizele acestea i-au obosit inima și atunci când inima îți obosește, toate te lasă", a spus dr. Neagoe. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3614 secunde